Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Kudrna

CK Kudrna

Dornych 33
663 14 Brno-Trnitá
Telefon: 542 216 764
Web: http://www.kudrna.cz
Email: kudrna@kudrna.cz

 

Pohodová i aktivní dovolená. Nabízíme horskou turistiku, cesty za poznáním i dobrodružstvím, cyklozájezdy, expedice do světadálek, na pláže, kempování, koncerty, získání nových přátel. Pěšmo, kolmo, loďmo, lyžmo. Zajišťujeme dopravu, pojištění, víza.

JEZDÍME pohodlnými autobusy (většinou Karosa), vybavenými DVD či videem a automatem na kafíčko, čaj, horkou čokoládu či polévku. Za koruny je také pivko nebo limonáda. V exotických zemích cestujeme nejraději obyčejnými spoji pro bezprostřední poznání života tamních lidí. Není-li s ohledem na neúnosné časové ztráty zbytí, máme k dispozici najatý mikrobus či taxi. Na cyklistických zájezdech se kola vezou ve speciálním zaplachtovaném přívěsu.

NOCUJEME ve vlastních stanech v kempech. V zemích, kde kempy nejsou, máme připravena osvědčená tábořiště ve volné přírodě. První a poslední noc bývá obvykle zařazen noční přejezd, abychom se do cíle naší cesty dostali co nejdříve. Při dalekých výpravách nocujeme v levnějších penzionech, hotýlcích, hostelech i pod stanem. Stále častěji najdete možnost nocování v penzionech i při zájezdech po Evropě.

STRAVOVÁNÍ zajišťujeme na velké části autobusových zájezdů formou tzv. „kudrnovské polopenze“. To znamená ráno různě chutně namazané chleby či jiné pečivo, kaši popř. podobnou kalorickou bombu + čajík, kakao nebo kafé, na večeři pak normální teplé jídlo + nápoj. Na zájezdech do 12 dnů servírujeme snídaně formou bufetových stolů s volným výběrem. Na horských přechodech si kuchtíte sami dle vlastního uvážení, chuti a zvyklostí z vlastních zásob, které si nesete v batohu na zádech. K cestování samozřejmě patří i ochutnávky místních specialit.

NAŠI PRŮVODCI působí na zájezdech většinou ve dvojici, na horách ve trojici. Starají se o hladký průběh zájezdu, podávají základní informace o navštívených místech, vedou túry, horské přechody či ostatní sportovní aktivity, organizují prohlídky měst. V areálech většiny historických památek je však průvodcům bez licence výklad zakázán, tudíž jej, laskavě, od těch našich neočekávejte.

NA CESTU JE POTŘEBA MÍT vybavení nezbytné pro naplánované sportovní či cestovatelské aktivity, stejně jako věci obvyklé denní potřeby. Abyste toho s sebou nevláčeli ani málo ani moc, obdržíte nejpozději 2 týdny před odjezdem tzv. Rodokaps (rozum do kapsy) se spoustou užitečných pokynů a rad týkajících se také peněz, víz, podrobného programu apod. Chybějící vybavení vám rádi půjčíme - viz půjčovna.

TERMÍNY ZÁJEZDŮ volíme především s ohledem na počasí. Do chladnějších krajů a do hor vyrážíme uprostřed léta, abychom neklepali kosu a naopak do horkého Středomoří cestujeme v době příjemného, nikoli nesnesitelného tepla, čili na jaře a na podzim. V jarních měsících vše kvete, podzim se odmění sladkými plody a teplým mořem.

ZDRAVOTNÍ ZABEZPEČENÍ mají na starosti naši průvodci, vyškolení pro poskytnutí akutní a neodkladné první pomoci. Pro běžné zdravotní obtíže je každý účastník povinen mít vlastní cestovní minilékarničku.

POČET ÚČASTNÍKŮ je limitován velikostí autobusu. U typů s menšími zavazadlovými prostory necháváme pro větší pohodu volná i zadní sedadla. Na cesty do exotických zemí vyrážíme ve skupinách 8–15 účastníků, abychom snáze splynuli s místním prostředím a dostali se lidem i zážitkům blíž.

JAK SE PŘIPRAVIT? Před zájezdy, zejména fyzicky náročnějšími (stupeň náročnosti 3–5) doporučujeme trošku utužit svoje tělo sportem nebo častějším pohybem v přírodě. Rovněž je dobré absolvovat preventivní prohlídku u svého lékaře i zubaře. Očkování pro cesty do „zdravotně problematických“ krajů vám nejlépe poradí Krajská hygienická stanice v místě vašeho bydliště či některá z ordinací Cestovní medicíny.

Další kontakty

Mobil: 777 583 762

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.